Gellack er et fantastisk produkt til dig der ikke ønsker lange, men smukke negle.

Derudover er det ideelt til dig som

 • Dyrker meget sport
 • Skriver på computer til hverdag
 • Abejder steder hvor det ikke er tilladt med forlængede negle
 • Dig som arbejder på restaurant/køkken
 • Arbejder som frisør
 • Dig som bare ønsker en smuk farve der holder længere

Jeg kan også bruge gellack på dine akryl negle til at give dem en anden farve, eller for at beskytte den kunst jeg har lavet på dine negle.

Gellack syner funklende ny, selv efter 14 dage. I den tid er din egen negl vokset, så  kun derfor skal den skiftes. Den er ridsfri, skaller ikke af og bliver ikke mat i farven. 

Jeg har over 100 farver, og holder mit sortiment opdateret med de nyeste trend og farver.

Alle farver kan få en mat finish efter eget ønske.

(jeg kan ikke yde garanti på Gellack, då holdbareheden er individuelt og kan bland andet afhænge tilstand af dine naturnegle, eller hvad du laver med dem)

Fjernelse af gellack selv: (jeg tager 50 kr for det hvis der skal lægges ny gellack, samt at jeg bruger en special væske som ikke er så skrap som acetone)

Det kan tage lidt tid at fjerne det selv, og husk at bruge en gellack fjerner med Acetone

 1. file topcoaten af, så acetone kan trække ind i gellack.
 2. læg et acetone væddet stykke vatrondel på neglen, og pak det ind i aluminium folie.
 3. Nu skal du blot vente i minimum 15 minutter, hvorefter du kan tjekke om lakken er begyndt at slippe. Hvis lakken stadig sidder godt fast, venter du yderligere 10 minutter. Viser det sig at acetonen er fordampet, skal du gå tilbage til Trin 2.
 4. Hvis det meste af lakken er ved at have løsnet sig fra neglen, kan du meget blidt begynde at skubbe resterne af neglen med din neglebåndsskubber. Hvis det ikke falder nemt af uden besvær, skal du pakke fingrene ind igen.
 5. Når alt lakken er fjernet kan du tage en klud eller lignende med acetone og blidt skrubbe neglene helt rene og herefter skal du lige et smut ud og vaske dem med håndsæbe.
 6. Når hænderne er tørre finder du en god håndcreme og giver dine hænder og fingre en god omgang kærlighed! Du kan herefter slutte af med neglebånds olie til neglebåndene og negleplader.

Del siden