Akrylnegle syner naturlige og er hårde samt holdbare.

Akryl negle er 8 gange stærkere end vores naturlige negle. Akryl negle kan laves meget lange, tynde og stærke, eksempelvis vil stilleto negle blive lavet i akryl.

For at lave akryl negle bliver væske og pulver blandet i de rigtige forhold, hvorefter man støber på din egen negl. Akryl negle kan laves i mange former og bliver helt efter din ønske.

Resultatet er smukke naturlige negle.


Aftagning af akryl negle - jeg anbefaler alle kunder at få akrylen taget af hos mig for at skøne din naturnegl bedst mulig. Der kan også bruges acetone, men det er meget hårdt for dine egne naturnegle - hvorefter de kan føles flossede og meget bløde.

(jeg kan ikke yde garanti på Akrylnegle, då holdbareheden er individuelt og kan bland andet afhænge tilstand af dine naturnegle, eller hvad du laver med dem)

Neglebider

For en neglebider er der stadig en mulighed for at tvinge dig selv til et midlertidigt bidestop, med fx akryl negle.

Med kunstige negle kan det ikke lade sig gøre at bide, og nogen måneders total afvænning kan måske ændre din vane. Under alle omstændigheder dækker de kunstige negle dine egne nedbidte negle, og ingen andre vil kunne se, at du faktisk er neglebider.
Men få dem i hvert fald fyld op hver 3e uge.
"Det er fuldstændig lige meget, hvad der er nedenunder, så længe der ikke er infektioner. Selv meget nedbidte negle kan skjules under en kunstig negl.
Det tager mindst 3 måneder at få nogenlunde solide negle, så det er vigtigt, at man ikke giver op i starten, selv om man ikke kan se fremskridt.

Del siden